Dag 1 – reisverslag Thailand

Hoi allemaal!! Veilig geland en alles voorspoedig gelopen… Wat een hektiek in deze stad, maar in mijn hotelkamer lijkt de stad ver weg. Het is niet al te luxe, maar een schoon bed, airco en een douche: ik ben tevreden! Op straat word ik continue aangesproken. Ben natuurlijk al voor de sight-seeing gegaan. Wandelend. Ze willen allemaal wat van je! Maar met een glimlach (heb die bij de ander nog niet echt ontdekt) wimpel ik vriendelijk doch resoluut af en loop ik gewoon door 😉 Maar ik heb een nacht doorgehaald en dat voel ik nu. Ben natuurlijk heel dapper hier alleen en kom mezelf op dag 1 (wat zeg ik: halve dag haha) al tegen. Wat wil ik doen, wat wil ik zien, waar moet ik heen?? Wel heel bijzonder: ik zat naast een leuke Ierse gast die aan het rondreizen is (neee te jong en geen single). Nemen we afscheid op het vliegveld en heb ik al een halve dag erop zitten (inchecken hotel, douchen, naar Grand Palace, etc)… Stop ik 2 tellen bij een kraampje voor vers fruit: stopt er een tuk-tuk voor mijn neus en jawel: die gast stapt uit!! Oo… en mijn hand is gelezen door een yogi. Het lukte niet om die af te wimpelen. Ben benieuwd. Hij kon serieus zonder dat ik ook maar iets vertelde opschrijven hoe mama heet, wanneer ik geboren ben, dat ik 1 zus heb, wie ik momenteel leuk vind etc etc. Bizar!!!! Volgens hem keert mijn leven ten goede vanaf komende 21 december en kom ik in 2015 terug in Thailand en ben ik op dat moment zwanger van de man met wie ik de rest van mijn leven ga delen. Hij heeft het aantal kinderen genoemd etc. Degenen die geïnteresseerd zijn zal ik het vertellen als ik terug ben 😉 Ik ga kijken hoe mijn dag er morgen uit ziet: Ayutthaya of fietsen! Dat was het weer even van deze razende reporter. Tot snel weer Xx

 DSC01450 DSC01452 DSC01455 DSC01464 DSC01468 DSC01474 DSC01485

Comments are closed